20 юли 2008

Добре забравеното - юни 2007: работа и отношения с колегите

Продължавам рубриката Добре забравеното с материалите, които съм публикувал преди повече от една година и вече не само вие, читателите, но и самият аз, сме забравили. А се оказва, че темите, които са ме вълнували през юни 2007 година, са били интересни и значими (поне така ми изглеждат, като се връщам пак на тях след една година) и определено си заслужават да бъдат прочетени още веднъж.

Отношенията между колегите и между началници и служители винаги са били важна тема за мен и това си личи и от постовете, които съм публикувал в онзи период. Кариеризмът, завистта, злобата и конкуренцията са качества, които винаги са ме отблъсквали и никога не съм толерирал не само заради това, че не отговарят на моите морални ценности, а и защото смятам, че не водят до успех и продуктивност в дългосрочен план.

Постовете от онова време са преместени в блога Нова работа, който е изцяло посветен на работата, професионалната кариера и отношенията между хората в един екип. Вижте ги пак:

Ако харесвате моите статии, моя стил на писане или гледната ми точка, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се напълно безплатно за съдържанието на този блог чрез RSS feed или по имейл.

1 коментар:

Споделете вашето мнение!