08 септември 2007

Successful and Outstanding Blogger

През последните 3 седмици бях в дълга и много приятна отпуска, което не ми се беше случвало то много време. вероятно и вие сте го забелязали по спада в активността на моите постове.
Това, обаче, не попречи на Liz Strauss да забележи моя потенциал като блогър и да ме удостои със своята символична награда за особени постижения в областта на блогването - табелката и званието Successful and Outstanding Blogger.

Въпреки, че за някои това може да е нищо особено, аз се чувствам наистина поласкан. Лиз е много популярен блогър и е голям авторитет в блог-света, а аз съм все още начинаещ в този бизнес. Преди три месеца загубих работата си и все още търся своя път в живота и в професията. Опитвам се да споделям с вас своите мисли, пък били те неясни и объркани, опитвайки се да открия нов път, по който да поема, и нови идеи как да продължа живота си оттук нататък.

Не знам дали ще ми стигне волята и желанието да продължа да пиша в този блог и дали ще бъда достатъчно умен, за да ви предлагам винаги интересна информация, но знам, че там някъде има една шепа хора (засега), за които това, което пиша, е интересно и полезно. За мен е важно да продължавам да пиша в блога си и ми е достатъчно да знам, че вие - моите читатели - съществувате.

Благодаря ви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Споделете вашето мнение!