03 юни 2009

NewBusiness - списание за стартиращи предприемачи

Младите предприемачи имат още един полезен източник на информация - съвсем наскоро излезе нулевият брой на онлайн списанието NewBusiness, предназначено да помага и да информира всеки, който е решил да започне свой собствен бизнес.

В него ще намерите информация как да регистрирате фирмата си, мотивиращи материали защо да изберете пътя на предприемача, полезни идеи за бизнес, новини и информация за интересни събития. Списанието се издава на всеки две седмици само в електронен вид и може да се свали напълно безплатно от адрес http://newbusiness.bg/.
Изданието няма да е медия от традиционен тип, а ще е фокусирано върху реални проблеми, поставени от читателите, ще помества историите на успешно стартирали собственици на малък бизнес, читателски писма и забележки
казва Александър Александров, един от създателите на новото бизнес-списание в своя блог за бизнес софтуер.

Идеята е прекрасна, а и реализацията на първия брой е доста добре направена. Надявам се да запазят своя хъс и упоритост и да не отстъпват от идеите си, за да могат всички млади и предприемчиви хора да намерят своя ценен източник на информация. Остава само да им пожелаем успех и да станем редовни и конструктивни читатели.


Ако харесвате моите статии, моя стил на писане или гледната ми точка, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се напълно безплатно за съдържанието на този блог чрез RSS feed или по имейл.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Споделете вашето мнение!