13 април 2009

Още материали за приключилата SEO конференция

Първата у нас SEO конференция се оказа събитие от голямо значение за огромно мнозинство хора, занимаващи се най-разнообразни дейности в интернет - като започнем от начинаещи блогъри - пълни аматьори в оптимизацията, минем през програмисти и дизайнери и стигнем до професионални маркетьори и SEO консултанти.

Очевидно е, че при този интерес, идеята има накъде да се развива, така че очакваме следващите издания с още по-голямо нетърпение. Разбира се, за да бъдат нещата по-добри, е хубаво не само да чакаме наготово нещо хубаво да се случи, а и да помагаме активно. Ето защо отново декларирам моето желание да спомогна с каквото мога за бъдещите реализации на тази чудесна инициатива, с надеждата, че организаторите ще се възползват от моята помощ.

По-надолу ви предлагам няколко линка към други анализи и обзорни статии, които биха ви били полезни, за да придобиете по-добро впечатление от конференцията и да подобрите позициите на вашите сайтове в търсачките.
Надявам се всичко това да ви бъде полезно. Успех!


Ако харесвате моите статии, моя стил на писане или гледната ми точка, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се напълно безплатно за съдържанието на този блог чрез RSS feed или по имейл.

3 коментара:

  1. Бъди сигурен, че няма да те пропуснем :-) Лично аз отчетох доста грешки и ще направя необходимото да не се повтарят

    ОтговорИзтриване
  2. Определено исках да присъствам на конференцията, но имах много задължения, които ме спряха. Изгледах видеотата от конференцията и изчетох всички статии от различните гледни точки на присъстващите там. Мисля, че подобни конференции ще имат добро бъдеще като присъстващите в тях със сигурност ще се увеличат в пъти.

    ОтговорИзтриване

Споделете вашето мнение!