15 април 2008

Ден на блогърската признателност

Вчерашният ден бе обявен от Darren Rowse, един от най-популярните блогъри в света, за неофициален ден на блогърската признателност. Ден, в който можем да изкажем своята благодарност на хората, които ни четат, коментират, спорят с нас и ни подкрепят. Дарън е човек с голямо влияние и авторитет в световен мащаб и аз много силно подкрепям тази негова идея.

Моят принос към този празник беше пост в личния ми блог The Man on the Silver Mountain, където отправих моята благодарност и признателност към хората, които го четат и коментират активно. За съжаление, бях натоварен с куп задачи и не успях да сторя същото за хората, които четат този блог, който съм посветил на бизнес, предприемачество и споделяне на добри идеи, както и на другите ми два блога, които са ориентирани към мениджмънт - Нова работа и PM Stories.

Сега е моментът да поправя този пропуск и да спомена с благодарност хората, които ме вдъхновиха и подкрепиха да стана блогър, хората, които написаха окуражителни коментари, хората, които четат редовно моите блогове и за които това, което пиша е полезно и интересно. Благодаря на всички, а най-вече на следните хора:

Още веднъж благодаря и пожелавам успех на всички!

3 коментара:

  1. С удоволствие чета и ще продължавам да чета, твоите статии! Желая ти успех!

    P.S.Почнах да се замислям дали и аз да не се включа в този ден, вече с два дни закъснение, но нали е неформален :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за благодарността :). Продължавай все така. Чета всичките ти блогове и за тези които не са се сетили (предполагам, че са малко) има Google Reader.

    ОтговорИзтриване

Споделете вашето мнение!