21 януари 2009

Нова година - нов живот

Тони Робинс, големият гуру на личностното развитие и успеха, веднага след като създаде собствен блог, започна да ни радва със своите безценни мотивационни програми напълно безплатно.

Днес в неговия блог се появи лекцията "Нова година - нов живот" - един мощен стимул за промяна на нашия живот към по-добри взаимоотношения, към по-голям успех и в крайна сметка към по-стойностно изживяване. Тази лекция е част от неговия безплатен онлайн семинар за постигане на по-добър живот. Неговата програма е проста и се състои само от 6 точки, но за да я изпълним, се изисква малко усилие на волята.
Забелязали ли сте, че депресираните хора стават все по-депресирани?
Че хората, работещи със страст, стават все по-въодушевени?
А успешните хора постигат още по-голям успех?

Ето това наричам аз "Силата на инерцията"
Лекцията на Тони Робинс е посветена на това да завъртим колелото на успеха в своя живот и да създадем и да използваме тази инерция. Какви са съветите на Тони за постигането на това?
 1. Изяснете си целите и се фокусирайте върху тях.
 2. Създайте си план.
 3. Намерете си успешен партньор.
 4. Започнете веднага!
 5. Не спирайте!
 6. Давайте винаги повече, отколкото очаквате да получите.
В поста, посветен на промяната на живота към успех, ще видите неговото мотивиращо видео послание и ще можете да си изтелите напълно безплатно инструкциите за промяна (action guide) в PDF формат, както и аудио програмата, в която детайлно и стъпка по стъпка Тони ни разяснява действията, които трябва да предприемем, за да променим живота си към по-добро.

Възползвайте се от тях и обърнете своя живот в посока към щастие и успех!


Ако харесвате моите статии, моя стил на писане или гледната ми точка, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се напълно безплатно за съдържанието на този блог чрез RSS feed или по имейл.

2 коментара:

 1. Една прекрасна статия! Благодаря!

  ОтговорИзтриване
 2. "Давйте винаги повече..." Ето това е успешният американски бизнес модел. Докато инж. Балкански си знае своето: "Глей да се не минеш, ама глей да минеш клиента!" Той, аслъ, затова е на този хал...

  ОтговорИзтриване

Споделете вашето мнение!