31 март 2008

Be One - първата у нас бизнес социална мрежа

Преди време изписах много неща по темата за социалните букмарк мрежи и това, което поставих като абсолютно необходимо условие, за да може една мрежа да оцелее и да придобие свой облик и своя аудитория, е да има специфична тематична насоченост. Ето, че екипът, който стои зад блога Свежа идея, приведе моите съвети в действителност.

Не твърдя, че са заимствали идеята от мен - сигурен съм, че са достатъчно умни, за да се сетят и само за това. Факт е, че първата социална букмарк мрежа, посветена на бизнеса, предприемачеството, мениджмънта и маркетинга е налице. Тя се нарича Be One и се намира на адрес http://www.banner1.eu.

Вярвам, че всички вие, които четете моя блог, ще намерите нещо полезно там. Новата социална мрежа ще бъде място, което ще съдържа концентрирана информация по въпросите на предприемачеството, маркетинга и мениджмънта и където всички ние, които търсим своята реализация по пътя на самостоятелния бизнес, ще можем да обменяме идеи и да си помагаме в своите начинания.

Пожелавам успех на новата социална мрежа banner1.eu и ви приканвам да я подкрепите с интересни материали, посветени на бизнеса и предприемачеството, които сте открили в мрежата, както и като читатели.

Това е една прекрасна идея и тя заслужава да й дадем шанс!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Споделете вашето мнение!