10 август 2009

Конкурс за най-добра презентация 2009

Конкурсът за най-добра презентация се организира от сайта за споделяне на презентации slideshare.com и вече се провежда за трета поредна година. Идеята на тазгодишното издание на конкурса е да популяризира създаването и представянето на презентации като социално явление и мощно средство за споделяне на идеи и затова в гласуването ще бъдат включени най-популярните социални мрежи като Facebook, LinkedIn и Twitter.

Сред журито отново са включени известни имена като Guy Kawasaki (gkawasaki в SlideShare), David Armano (darmano в SlideShare) и Padmasree Warrior (padmasree в SlideShare), а наградите определено са стойностни: първа награда - MacBook Pro, втора - Amazon Kindle и трета - iPhone 3G.

Темите, по които можете да изработите своите презентации, могат да бъдат най-различни - да разкажете за родния си град, за себе си или за любимата си кола, да представите бизнес план, трудова автобиография или оферта към инвеститори, или пък да демонстрирате креативност и да споделите своите най-шантави идеи със света.

Категориите, в които може да бъде регистрирана една презентация са:
  1. Бизнес
  2. Образование
  3. Технологии
  4. Креативни
  5. За мен
Вижте една презентация, която разкрива основните акценти на тазгодишния конкурс за най-добра презентация:

В конкурса може да се участва с презентации в най-популярните формати - PowerPoint (PPT, PPS, POT, PPTX), OpenOffice (ODP), PDF, Adobe PDF Portfolios и Keynote. Трябва само да имате акаунт в Slideshare (много лесно става и е безплатно) и да сте публикували своите презентации между 3-ти август и 8-ми септември 2009 година.

От този анонс можете да научите повече информация, както и да видите миналогодишните победители в конкурса, а това е официалната страница на конкурса.

Аз мисля да участвам. Не съм много добър в дизайна, но важното е човек постоянно да работи, за да стане по-добър. Няма значение дали ще спечеля награда или не - важното е докажа на себе си, че мога да направя нещо добро, пък дори и само в собствените си очи. Не е страшно - включете се и вие. Пък може и някой от нас да спечели :-)


Ако харесвате моите статии, моя стил на писане или гледната ми точка, за да си гарантирате, че няма да изпуснете публикация, абонирайте се напълно безплатно за съдържанието на този блог чрез RSS feed или по имейл.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Споделете вашето мнение!