20 юни 2007

Класическите грешки

Снощи изнесох първата си лекция на семинар на БАРС и съдейки по положителните отзиви, смятам, че ако не моето лично представяне, то поне темата е била интересна за участниците в семинара. Темата за класическите грешки стана отново актуална напоследък, след като авторът Steve McConnell реши да актуализира списъка и да предложи анкета за това доколко често правим класически грешки и колко са сериозни пораженията в последствие. Горещо ви препоръчвам да се включите в изследването и да попълнете анкетата - това ще помогне на целокупното програмистко братство да си изясним кои са най-важните грешки, които правим в работата си и да се научим да ги избягваме.

Постът е преместен в блога за разработка на софтуер и управление на проекти - PM Stories. Пълният му текст можете да прочетете тук.

1 коментар:

  1. Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

    ОтговорИзтриване

Споделете вашето мнение!